Resep Ayam Woku Kemangi Pedas Anti Gagal
Isih nggoleki resep ayam kemangi pedhes, sampeyan bisa seneng basa sing unik? Cara sing gampang kanggo nggawe Ayam Goreng Kemangi Pedhes Ngiller saiki lagi digoleki dening sawetara wong ing sekitar kita, bisa uga kanca kita. Pangguna internet wis biasa nggunakake Internet ing ponsel kanggo ngakses informasi visual. Nalika iku, aku lagi sinau masak. Carane gampang masak pitik goreng karo kemangi supaya ora ngebotake napsu, nanging ora gampang. Yen ditindakake kanthi ora bener, asile ora rata lan lancar. Senajan pitik goreng pedhes sing enak karo kemangi kudu nduweni rasa lan aroma sing bisa gawe napsu.
Ana akeh faktor sing mengaruhi rasa saka Pitik Basil Pedhes: pisanan jinis bahan, banjur pilihan saka rempah-rempah seger, lan carane masak lan dilayani. Yen sampeyan pengin nggawe pitik goreng kemangi sing enak ing omah, aja kuwatir amarga yen sampeyan wis ngerti cara, panganan iki bisa dadi istimewa banget. Ing ngisor iki foto pitik goreng karo kemangi.
Ing ngisor iki sawetara cara sing gampang lan gampang kanggo nggawe pitik wajan nganggo kemangi pedhes. Sampeyan bisa nggawe Ayam Basil Pedhes karo 25 bahan lan 5 langkah masak. Punika langkah-langkah masak.
#MulaiMisiHero_Recipe by Melisa Vinatamarjito, Chef Juna Recipes and your own enhancements. Rempah-rempah almond lan kunyit panggang nambah rasa masakan, dene jeruk nipis nambah kesegaran ing sajian pitik goreng iki. Tip yaiku nggunakake pitik tinimbang pitik cincang / rebus kanggo rasa pitik sing luwih kuwat. Yen sampeyan pengin pitik spicier, sampeyan bisa nambah cayenne abang lan mrico seger.
Baca Juga
Bahan kanggo Wok Chicken karo Basil pedhes
- Ngilangi cathetan-
- 1 pitik dipotong dadi potongan
- 4 ikat godhong basil
- 1 godhong panda
- 1 godhong kunir
- 1 linglang
- 1 mutiara
- 2 lembar rumput laut
- rempah-rempah
- Bawang putih 4 siung
- 8 umbel
- Mrico abang 6 kurva
- 7 cayenne mrico abang
- 4 butir kimia (sangrai)
- Sedikit mrica (panggang)
- Sedikit jahe (tepuk tangan)
- 3 batang serai (keprek)
- 2 cm lengkuas (keprek)
- Bahan liyane
- 1/2 sendok teh uyah
- 1 sendhok teh gula
- Coba lenga
- 1 liter udara
Carane masak pitik rebus karo kemangi
- Siapke kabeh rempah-rempah lan bumbu. Jus lemon ditambahake ing pitik lan ditinggalake nganti 10 menit.
- Gawe sup karo banyu lan kanthong pitik kaya pupu, sirah, gulu. Tambah uyah, 2 siung bawang putih sing disigar lan sayuran ireng lan putih sing disigar kanggo rasa.
- Tumis bumbu sing wis dicincang/dicincang nganti wangi lan rada kecoklatan. Tambah godhong kunir, godhong panda, godhong salam, pitik. Aduk nganti rata.
- Tambah sup, jus lemon, kulit jeruk, bawang, uyah lan gula.
- Masak nganti pitik empuk lan rasane nambah. Pungkasan, tambahake godhong basil lan mateni geni. Bumbu kemangi siap disajikan.
Matur nuwun kanggo maca resep kita ing kaca iki. Muga-muga resep ayam wajan kemangi sing prasaja ing ndhuwur bakal mbantu sampeyan nggawe panganan sing enak kanggo kulawarga / kanca lan inspirasi dodolan toko kelontong. Coba apik!