Resep Ayam Woku/Kemangi pedas Anti Gagal
Perlu resep rempah-rempah / basil sing unik kanggo nyegah nasib ala? Langkah Gampang Nggawe Ayam Oku / Kemangi Pedhes Ing wektu iki akeh pangguna sing paling enak sing nggoleki, bisa uga sampeyan salah sijine. Saiki, wong nggunakake Internet kanggo ponsel kanggo golek informasi babagan gambar sing bisa digunakake minangka alat. dirilis. Ing jalur iki, aku pengin nuduhake karo sampeyan tutorial banget prasaja lan gampang carane masak Walk Basil Chicken sampurna. Yen salah, asile ora bakal kepenak utawa manis. Nyatane, kita kudu duwe aroma kemangi pitik sing enak sing bakal nggawe kita luwe.
Ana akeh faktor sing mengaruhi rasa duduh kaldu pitik: jinis bahan, pilihan rempah-rempah seger, cara nyiapake lan presentasi. Ana ngendi wae, aja kuwatir yen sampeyan pengin masak pitik panggang / kemangi sing enak amarga panganan iki bisa dadi enak yen sampeyan wis ngerti cara iki. Iki gambar kandang pitik sing bisa dipikirake.
Digunakake kanggo pitik panggang / Basil Walk 8. Dadi manawa layanan iki cukup kanggo ngladeni sampeyan lan wong sing ditresnani.
Nah, ing wektu iki kita nyoba, ayo nggawe pitik kemangi dhewe ing omah. Panganan iki mbantu njaga kesehatan awak kanthi njaga nutrisi sing sederhana. Sampeyan bisa masak kemangi pitik pedhes kanthi 24 bahan lan 5 langkah. Carane nyiyapake panganan.
Baca Juga
Resep iki gampang banget lan kabeh wong bisa nyiyapake lan panganan iki sehat amarga ora nganggo santen ትኩስ Sega seger luwih manis 🤤👌 Coba lan seneng-seneng #resepmasakanbaruku
Bahan lan bumbu sing dibutuhake kanggo pitik panggang kenari / kemangi
- Bahan utama
- 1 kg ayam/wadah
- 1 kayu belerang (kanggo masak)
- 3 godhong jeruk (kanggo masak)
- 1 irisan jahe (kanggo masak)
- 500 ml banyu (kanggo rasa)
- Rempah-rempah cilik
- 8 siung bawang bombay
- Bawang putih 4 siung
- 15 mrico (kanggo rasa)
- 4 mrico abang gedhe (kanggo rasa)
- 3 kemiri (Sangrai Dlu)
- 1 irisan mrico (goreng)
- Rempah-rempah sing disigar
- 1 irisan jahe
- 1 lengkuas
- 2 Gusti Kayu
- 3 Sugeng
- 5 godhong jeruk
- 1/2 sendhok teh uyah
- 1/2 sendok teh gula
- 1 rasa
- 1 Tutup godhong basil
- Minyak kanggo nggoreng
Carane nggawe jagung/bumbu kemangi
- Pitik dikumbah nganti resik, banjur digodhog nganggo bumbu masak (jahe, belerang, godhong jeruk).
- Banjur goreng sethithik, aja nganti garing
- Gawe bumbu sing enak, trus tak tambahi Bumbu Husca, Chobek Batu soale teksture isih butir lan rasane enak ሶች jare wong dewasa 😜
- Banjur tumis nganti ambune wangi, banjur ditambahi bumbu gips, banjur tumis nganti banyu nggodhok larut, banjur ditambahi ayam lan ditambahake (gula, uyah, rempah-rempah).
- Yen banyu wis suda, atur rasa kacang almond banjur tambahake godhong kemangi lan siap kanggo mateni geni 😋😋😋
Matur nuwun kanggo maca resep tim kita ing kene. Muga-muga resep sederhana Ayam Basil ing ndhuwur bisa mbantu sampeyan nyiyapake utawa masak panganan sing enak kanggo kulawarga / kanca. apik nyoba!