Resep Ayam Woku Kecambah, Sempurna

Tavuk gözü filizi

Başarısızlıklara karşı benzersiz tavuk gözü filizi getirmenin kolay bir yolu için ilham mı arıyorsunuz?, başarısızlıklara karşı bir tavuk gözü filizi tarifi - yerel ekibimizin aradığı şey bu, belki de en çok yönlü olanı. Orange People'ın ilham kaynağı hakkında daha fazla bilgi almak için akıllı telefonunuzda İnternet'i kullanmak harika bir fikir. Bu sefer, çimlenmiş Oku tavuğu için lezzetli bir tarifin nasıl pişirileceğine dair bir eğitim yayınlandı. Çok eski değil ama kolay değil. Yanlış seçim ile sonuç tatsız ve hatta tatsız olacaktır. Göz filizlerinin lezzetli olduğu yerde, tavuk, tat alma tomurcuklarımızı uyarabilecek baharatlı bir vanilya aromasına sahip olmalıdır.

Oku Kekamba tavuğunun tadı öncelikle malzeme türüdür, ardından taze malzemelerin seçimi, minibüste servis ve kullanım aşağı yukarı aynıdır. Çektiğiniz her yerde lezzetli tavuk gözü filizi pişirmek istiyorsanız endişelenmeyin, çünkü Prime tekniği zaten biliyor, bu yemek özel bir yemek olabilir. İşte ilham almak için tavuk gözü filizlerinin bazı fotoğrafları.

Tavuk gözü filizi hazırlamak için servis edilebilecek porsiyon sayısı 2-3'tür. Bu yüzden porsiyonun güzel ve sevgili ailenize hizmet etmeye yetecek kadar olduğundan emin olun.

Tamam, bu sefer evde oturuyoruz ve Oku Sprout tavuğundan Centi yapmaya çalışıyoruz. Ortak bileşenlerle birlikte, bu gıda vücudumuzun sağlığını korumak için faydalı olabilir. Göz filizi, 15 çeşit malzemeden 5 aşamada tavuk yapar. İşte pişirme aşamaları.

Baca Juga

Steel-Asland, çorba ve tavuk için filiz sakladı, böylece filizlenmiş bir tavuk gözü yapıldı. Şimdi yiyelim israf etmeyelim... #Ramazan hazır

Malzemelerden tavuk gözü kanalları hakkında daha fazla bilgi edinin:

  1. 1/4 kg damızlık tavuk (benim göğsüm)
  2. 150 gr filiz
  3. 2 limon yaprağı
  4. Salam yaprağı 2 adet
  5. 1 gerekir
  6. 5 sertlik çubuğu
  7. yumuÅŸak baharatlar
  8. 3 adet biber
  9. 5 adet köri biber
  10. 2 diş sarımsak
  11. 3 kırmızı ampul
  12. 1 segment beÅŸinci
  13. 1 parça zencefil
  14. 1 yemek kaşığı himalaya tuzu
  15. Biraz palmiye ÅŸekeri

Erkekler için adımlar Ai Göz filizi

  1. Kütüğü haşlayın... Tavuğu hafif pişene kadar pişirin... Piştikten sonra damak zevkinize göre hazırlanır.
  2. Filizleri, salam yapraklarını, ıhlamur yapraklarını, soğanı ve fesleğeni yıkayın.
  3. Baharatları yıkayıp püre haline getirin.
  4. Teflon van Lime yapraklarını ısıtın, baharatları ekleyin (ben yağ kullanmıyorum), salam yapraklarını ekleyin. Baharatlar kokuluysa biraz su ekleyin
  5. Normal bir tencereye koyun, filiz, tavuk ... biraz su ekleyin. Tuz, hurma şekeri, tarak ve keman yapraklarını ekleyin. al ve

Bugünkü tarifin en önemli kısmı işaretçileri göstermektir. Yukarıdaki basit Woku Kecambah tavuğunun pişirilmesinin, kendiniz / arkadaşlarınız için lezzetli yemekler pişirmenize veya dünya işinde bir ilham kaynağı olmanıza yardımcı olacağını umuyoruz. Bizden merhaba, umarım denemeye değer!

Anda mungkin menyukai postingan ini

Link copied to clipboard.