Resep Ayam Woku Kemangi Anti Gagal
Nggolek inspirasi ing sawetara langkah prasaja kanggo nyiyapake Basil Chicken Woko unik lan sampurna? , Carane cook Basil Chicken Wokouda, wektu iki apik banget looking for akeh kanca, Mungkin sampeyan salah siji saka wong-wong mau. Pangguna internet wis biasa nggunakake Internet ing ponsel kanggo ndeleng informasi foto lan entuk informasi rinci. Ing kali iki, aku bakal nuduhake instruksi carane nggawe Basil Chicken Wuko resep marang gagal, iku ora angel lan gampang kanggo nyiyapake. Yen pangolahan ala, asile ora kepenak utawa ora enak. Pancen Pitik Woko Kemangi sing enak iki mesthine nduweni aroma lan rasa sing bisa nggugah napsu.
Ana sawetara bab sing luwih mengaruhi kualitas rasa Ayam Wuko Kimanji, pisanan jinis bahan, banjur pilihan saka bahan seger lan cara diproses lan dilayani. Nang endi wae, yen sampeyan pengin masak Vokou Ayam sing enak karo Basil, aja kuwatir, amarga yen sampeyan wis ngerti trik kasebut, sajian iki bisa dadi spesialisasi sampeyan. Ing ngisor iki foto sing ana gandhengane karo Wooko Basil Chicken, sampeyan bisa entuk ide.
Jumlah porsi sing bisa diwenehake kanggo nyiyapake Ayam Basil Wooko yaiku 4 porsi. Dadi manawa bagean iki cukup kanggo menehi sampeyan lan wong sing dikasihi.
Uga, kira-kira wektu masak kanggo Basil Chicken Wooko yaiku 30 nganti 45 menit.
Baca Juga
Ing ngisor iki sawetara tips lan trik praktis kanggo nggarap wajan jamu kemangi karo pitik sing siap digunakake. Sampeyan bisa nggawe Ayam Basil Woko nggunakake 17 jinis bahan lan 5 langkah kerja. Carane masak.
Bahan-bahan lan bumbu ayam Basil:
- 1/2 pon pitik
- 3 godhong salam
- 3 godhong jeruk
- 2 lemongrass, butter
- uyah kanggo rasa
- gula kanggo rasa
- 700 ml banyu
- 1 ikat kemangi
- 3 irisan bawang bombay (opsional)
- bumbu ungkep
- 6 irisan bawang bombay
- 3 siung bawang putih
- 5 mrico panas (bisa ditambahake yen pengin pedhes)
- 8 kriwil
- 2 kemiri goreng
- jahe inci
- Jempol karo kunir
Langkah-langkah nyiyapake pitik Wokko karo kemangi
- Siapke kabeh rempah-rempah lan wisuh sak tenane. Tambah lenga masak kanggo mbantu nglembut. mixer kasar
- Tumis bumbu wangi nganti wangi. Banjur nambahake linglang, godhong teluk lan godhong jeruk.
- Yen bumbu wis cukup, tambahake saus lan tambahake pitik sing wis dikumbah.
- Yen wis godhok, tambahake gula lan uyah kanggo rasa. Nyetel rasa lan ngenteni saos rada garing
- Yen arep gawe kuah, ora usah ngenteni banyune entek. Pungkasane nambahake bawang lan godhong kemangi. Aduk sedhela lan mateni geni. Ayam Wuko siap disantap!
Matur nuwun kanggo nggunakake resep kita kurban ing kaca iki. Mugi-mugi olahan Ayam Woku Kemangi ingkang gampil ing nginggil punika saged mbiyantu panjenengan nyawisaken dhaharan ingkang enak kangge kulawarga/kanca utawi dados inspirasi masak. Muga-muga sampeyan bisa migunani lan nyenengake