Langkah Mudah untuk Membuat Ayam woku Anti Gagal
Mencari resepi Chicken Eye yang unik dan sedap? Akhir-akhir ini, sesetengah orang di sekeliling kita sedang mencari cara mudah untuk memasak ayam yang lazat, mungkin salah seorang daripada anda. Ibu muda telah belajar menggunakan internet pada peranti untuk menerima maklumat imej yang akan digunakan sebagai maklumat. Okay kali ni saya kongsikan panduan cara memasak resepi Chicken Eye yang mudah, selera makan sangat berat Ö‡. Jika dikendalikan secara tidak betul hasilnya tidak akan memuaskan, malah ia biasanya tidak menyenangkan. Malah, berjalan kaki yang lazat di atas ayam sepatutnya mempunyai aroma yang menyelerakan: rasa.
Terdapat banyak perkara yang mempengaruhi rasa Ayam Oku, daripada jenis ramuan sehinggalah kepada pemilihan bahan-bahan segar sehinggalah kepada penyediaan dan pengedarannya. Di mana sahaja anda berada, jangan risau jika anda ingin memasak ayam Oku yang lazat, kerana jika anda sudah tahu tekniknya, hidangan ini boleh menjadi hadiah yang unik. Di bawah adalah gambar Ayam woku untuk memberi anda idea
Berikut ialah beberapa petua dan petua yang berguna untuk mencipta berjalan kaki untuk ayam. Anda boleh membuat Ayam Voku menggunakan 20 bahan berbeza dalam 3 3 peringkat penyediaan. Berikut ialah cara memasak hidangan.
Ayam Vakunia Mba Melissa @ Kumelisa yang menarik
Baca Juga
Bahan-bahan untuk memasak mata ayam dan rempah ratus.
- 1/2 kg ayam
- Rempah-rempah yang sedap.
- 8 ulas bawang merah
- 4 ulas bawang putih
- 4 lada kari bh
- 2 biji hazelnut
- 1 lapis kunyit
- 1 keping halia
- Rempah-rempah tambahan.
- 1 tomato British, dihiris
- 2 biji bawang besar (dicincang)
- 10 bch baka merah
- 5 helai daun oren
- 2 tandan daun selasih
- 2 tangkai serai
- Serbuk sup secukup rasa
- Serbuk cili secukupnya
- garam secukupnya
- Minyak secukupnya untuk menggoreng
- 150 ml air
Langkah-langkah memasak mata ayam
- Tumis semua rempah ratus hingga masak dan naik bau. Masukkan ayam, air, serbuk sup, serbuk lada hitam, garam, serai даць masukkan jus oren. Masak Kurleb dengan api perlahan selama 15 minit.
- Kacau sekali sekala. Masukkan hirisan tomato, kembang kol merah - bawang. Tahan selama 15 minit. Masukkan daun selasih, masak perlahan. Penyertaan.
- Pengalaman gembira 7
Bagaimana: Bukankah ia mudah? Inilah cara memasak mata ayam, yang boleh dimasak di rumah. Saya harap anda dapati ia berguna. Berseronok!