Resep 18. Ayam Woku Kemangi Anti Gagal

18. Dina Wuko Kimanji

Golek Resep 18. Pitik Kemangi Woku Unik Enak?, Resep 18. Pitik Kemangi Woku Enak Jaman saiki akeh kanca-kanca ing sakiwa tengene sing nggoleki, mbok menawa sampeyan salah sijine. Wong nggunakake internet ing ponsel kanggo nggunakake informasi gambar minangka inspirasi. Diterbitake ing wektu iki aku bakal nuduhake langkah-langkah carane nyiyapake resep 18. Nyiyapake Ayam Wuku Basil Anti Fail ora angel lan ora gampang. Yen diproses kanthi ora apik, asile bakal ora enak lan ora enak. Nyatane, 18. Pitik wajan sing enak karo kemangi kudu duwe aroma lan rasa sing bakal nambah napsu.

Kathah bab ingkang ndadosaken kwalitas rasa sakedhik 18. Ayam Basil Woko, kawiwitan saking jinis bahanipun, lajeng saking pamilihing bahan ingkang seger, cara ngolah saha ngladosi. Ora perlu kuwatir 18. Pitik Kemangi Woku pancen enak amarga yen sampeyan wis ngerti trik kasebut, panganan iki bisa dadi suguhan khusus. Foto sabanjure yaiku pitik 18. Basil Woku, sing bisa digunakake minangka inspirasi.

18 babagan jumlah porsi sing bisa dilayani. Pitik Basil Wooko isine 3-4 wong. Dadi manawa bagean iki cukup kanggo sampeyan lan wong sing ditresnani.

Ing ngisor iki sawetara cara praktis lan praktis 18. Siap nggawe Ayam Basil Woko. Sampeyan bisa nggawe 18 mau. Basil Woku Chicken nggunakake 17 bahan lan 4 langkah persiapan. Mangkene carane nyiyapake sajian.

Durung tau masak ayam wajan, dadi ora bosen mangan ayam, dadi rampung hihi

Bahan lan Bumbu Kanggo Nyiapake 18. Kemangi Ayam karo Wukko:

  1. 300 gram ayam (loro potong)
  2. 4 lembar godhong jeruk
  3. 7 godhong basil
  4. 3 godhong salam
  5. 2 batang lemon
  6. 1 tomat
  7. 2 linglang
  8. goreng ing lenga
  9. 300 ml banyu
  10. uyah, gula, rempah-rempah sing cocok (I: wutuh)
  11. Materi duplikat
  12. 6 bêsik bawang
  13. 3 siung bawang putih
  14. 8 wiji cabe abang
  15. 7 wiji mrico
  16. 3 cm kunir
  17. 2 cm jahe

Carane nggawe 18. Pitik kemangi lan wajan

  1. Cuci pitik banjur potong-potong kaya sing dikarepake. Banjur marinate pitik ing jus lemon lan aduk nganti rata. Enteni 15-20 menit kanggo diserep.
  2. Tumis bumbu halus. Banjur tambahake godhong jeruk lan godhong salam lan tumis lemon nganti wangi. Banjur tambahake banyu sing cukup.
  3. Tambahake pitik sing wis diasinake, banjur aduk nganti pitik wis diasinake, yen bisa ditambahake banyu sithik. Tambah gula, uyah lan rempah-rempah. Nyampur maneh supaya disebarake kanthi rata.
  4. Sawise nggodhok, tambahake basil. Banjur nyampur maneh. Koreksi rasa. Enteni nganti pitik mateng. Siap kanggo ngawula.

piye kabare maca gampang? Iki carane nggawe 18. Wokou Basil Chicken Sampeyan bisa nggawe ing ngarep. Bisa migunani lan seneng!

Link copied to clipboard.